Ballina Aktuale Asfaltohet oborri i shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc

Asfaltohet oborri i shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc

SHPËRNDAJE

Kushtet e mira klimatike kanë mundësuar realizimin e punimeve në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc.

Me rishikim të buxhetit gjatë muajit shtator, këshilltarët e Kuvendit komunal të Bujanocit aprovuan propozimin për asfaltimin e oborrit të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, si projket me urgjencë për përmirësimin e kushteve të nxënësve të kësaj shkolle.

Projekti në fjalë ka kushtuar 1.700.000 dinarë me TVSh, dhe punëkryes është kompania “Saba Bellça”.