Ballina Aktuale Reagim nga Arbër Pajaziti “Ata që vërtet merren me informim vetëm se...

Reagim nga Arbër Pajaziti “Ata që vërtet merren me informim vetëm se u nënçmuan”

SHPËRNDAJE

Vjet i bëri asfalt, këtë vit i nënçmoj

Pushteti lokal në Bujanoc dita-ditës po dëshmon se e ka humb rrugën keq dhe se është futur në një humnerë nga e cila shumë zor e ka që të nxirret.

Derisa vitin e kaluar të gjitha mjetet për media u çuan në asfalt, këtë vit ata që vërtetë merren me informim vetëm se u nënçmuan. Sikur se gjatë punësimeve, koalicioni „gjithëshqiptarë“ nuk harroi pa e nderuar një media, pronari i së cilës është i lidhur ngusht me SNS-in. Me plot 20% përqind nga „hisja“ mediale u nderua zotëriu nga Vranja, kurse pjesën tjetër e ndanë „bosët“ partiak për portalet dhe zyrtarët e tyre por edhe për nëpunësit dhe simpatizantët. Si zakonisht, ata që vërtetë merren me gazetari mbetën nën hije.

Pa u keqëkuptuar nga askush dhe pa dashur t’i hyjë në hatër ndonjë mediumi të mirëfillt, konsideroj se ky është turpi i rradhës i këtij pushteti. Vallë deri kur kështu me anime për analfabetizëm dhe interese klanore?

Mos „gazoni“ në secilën lëmi. A nuk po e vëreni se ku po prekni po e djegni!