Ballina LUGINA OJQ “Beyond” realizon projektin “Të gatshëm ndaj sfidave”

OJQ “Beyond” realizon projektin “Të gatshëm ndaj sfidave”

SHPËRNDAJE

Yoga është një formë meditimi dhe aktiviteti fizik, që ndihmon në rritjen e elasticitetit të trupit, përmirësimit të frymëmarrjes, minimizon stresin dhe ndikon pozitivisht shëndetin në përgjithësi (fizik & mendor).

Prandaj dhe kjo ishte arsyeja qe këto aktivitete të jenë pjesë e projektit tonë “Të gatshëm ndaj sfidave” i cili po vazhdon të realizohet në mënyrën më të mirë të mundshme, me nxënës të shkollave fillore nga komuna e Bujanocit. Këtë fundjavë u perfshin nxënësit e shkollave fillore “Naim Frashëri” dhe “Vuk Karaxhiq” të cilët përmes lojërave të ndryshme patën rastin jo vetëm të shoqërohen mes vete por edhe të relaksohen në ambientet e natyrës.🎸🤼‍♀️🤹‍♂️🏸

Synimi i organizatës sonë është që të kemi rini aktive e shëndet të mirë, prandaj vazhdojm tutje me aktivitetet ne vijim-thuhet ne faqen e organozates Beyond.