Ballina LUGINA OJQ “Beyond” realizon projektin “Të gatshëm ndaj sfidave”

OJQ “Beyond” realizon projektin “Të gatshëm ndaj sfidave”

SHPËRNDAJE

🧘‍♂️🧘‍♀️ Yoga është një formë meditimi dhe aktiviteti fizik, që ndihmon në rritjen e elasticitetit të trupit, përmirësimit të frymëmarrjes, minimizon stresin dhe ndikon pozitivisht shëndetin në përgjithësi (fizik & mendorë).

Prandaj dhe kjo ishte arsyeja qe këto aktivitete të jenë pjesë e projektit tonë “Të gatshëm ndaj sfidave” i cili po vazhdon të realizohet në mënyrën më të mirë të mundshme, me nxënës të shkollave fillore nga komuna e Bujanocit. Këtë fundjavë u perfshin nxënësit e shkollave fillore “Naim Frashëri” dhe “Vuk Karaxhiq” të cilët përmes lojërave të ndryshme patën rastin jo vetëm të shoqërohen mes vete por edhe të relaksohen në ambientet e natyrës.🎸🤼‍♀️

🤹‍♂️🏸 Synimi i organizatës sonë është që të kemi rini aktive e shëndet të mirë, prandaj vazhdojm tutje me aktivitetet ne vijim-thuhet ne faqen e organozates Beyond.