Ballina Aktuale Të rinjët shqiptarë çdo ditë e më shumë të zhgënjyer nga pushteti...

Të rinjët shqiptarë çdo ditë e më shumë të zhgënjyer nga pushteti lokal në Komunën e Bujanocit.

SHPËRNDAJE

Rinia e zgjënjyer nga pushteti aktual, vjen reagimi i të riut Bejzad Limani i cili pa asnjë arsyetim anulohet nga konkursi i bizneseve. Ky ështe postimi i tij i plotë në Facebook.

Kujtojme se vendimi për subvencionimin e ndërmarjve të vogla dhe të mëdha nga Komuna e Bujanocit doli sot me datë 28.10.2021 pas një vonese dy mujore.