Ballina Aktuale Festa e 8 marsit u shënua edhe në entin parashkollorë ” Gëzimi...

Festa e 8 marsit u shënua edhe në entin parashkollorë ” Gëzimi Ynë ” në Bujanoc

SHPËRNDAJE

Festa e nënës “8 marsi” u shënua sot edhe në entin parashkollorë “Gëzimi Ynë” ku me një program festiv parashkollorët u prezantuan para nënave të tyre të cilave u kishin kushtuar ktë organizim. Fëmijët të udhëhequr nga edukatoret e tyre uruan 8 marsin gjitha nënave dhe grave kudo që janë.