Ballina Aktuale Për nder të 8 marsit ditës së gruas, kryeari i komunës së...

Për nder të 8 marsit ditës së gruas, kryeari i komunës së Bujanocit ka uruar të gjitha punonjëset e administratës komunale

SHPËRNDAJE

Në shenjë rrespekti për punën dhe angazhimin e tyre në Komunën e Bujanocit, për hirë të 8 Marsit, Ditës ndërkombëtare të gruas, një pritje për gratë e administratës komunale.

Urime 8 Marsi.