Ballina Aktuale Në zyrën e PD-së po zhvillohet takimi mes Ambsadorit z.Ilir Boçka dhe...

Në zyrën e PD-së po zhvillohet takimi mes Ambsadorit z.Ilir Boçka dhe kryetarit të PD-së z. Nagip Arifi

SHPËRNDAJE

Në zyrën e Partisë Demokratike po zhvillohet takimi mes Ambsadorit të Republikës së Shqipërisë në Beograd z.Ilir Boçka dhe kryetarit të PD-së z. Nagip Arifi.

Temë diskutimi është situata politike në Bujanoc pas zgjedhjeve të 21 qershorit 2020.

Për më gjërësisht, do të njoftoheni më vonë.