Ballina Aktuale Shqiprim Arifi Uron fillimin e punimeve të Xhamisë së madhe në Prishtinë

Shqiprim Arifi Uron fillimin e punimeve të Xhamisë së madhe në Prishtinë

SHPËRNDAJE

Fillimi i punimeve të Xhamisë së madhe në Pishtinë është një lajm i mirë për gjithë besimtarët dhe Shqiptarët ku do qoftë që jetojnë, por sidomos të Kosovës dhe Prishtinës.

Me ndërtimin e kësaj Xhamie, toleranca fetare, dialogu dhe respekti ndërfetar, që e karakterizon Popullin Shqiptar, do të ketë edhe një simbol më të fort dhe të qartë për identitetin tonë kombëtar dhe fetar.

Urime Bashkësise Islame, besimtarëve, Prishtinës, Rep së Kosovës dhe gjithë Shqiptarëve. Le të jetë një Xhami me shumë lutje për Popullin Shqiptar dhe mbarë njerëzimin!