Ballina Aktuale Ardita Sinani e cilëson si të dobishëm dorëheqjen e Kryetarit të Kuvendit

Ardita Sinani e cilëson si të dobishëm dorëheqjen e Kryetarit të Kuvendit

SHPËRNDAJE

Lajmi i dorëheqjes së kryetarit të Kuvendit Komunal, z. Sami Salihu dhe dalja e tij nga koalicioni qeverisës në Preshevë vërteton se kishim të drejtë në kundërshtimin tonë sepse kjo qeverisje lokale ishte e dëmshme për interesin e përgjithshëm!

Presheva meriton më mirë!

Koha e Shqiprim Arifit ka perënduar!

Fund pushteteve në shërbim të pasurimit të një njeriut dhe të njerëzve të tij të afërt!

Presheva duhet të udhëhiqet me qeverisje të përgjegjshme, larg krimit të organizuar e korrupsionit dhe me duar të pastra.

Për të gjithë!

Me respekt, Ardita SINANI