Ballina Aktuale Sami Salihu i kundërpërgjigjet Shqiprim Arifit

Sami Salihu i kundërpërgjigjet Shqiprim Arifit

SHPËRNDAJE

Pas reagimit të parë të Shqiprim Arifit në lidhje me dorëheqjen e Sami Salihut nga Kryetari i Kuvendit Komunal dhe koalicioni qeverisës në Preshevë, dhe paralajmërimit të Armend Aliut për themelimin e partisë së re, kryeyari i LRPDSH-së ka reaguar sërisht në facebook.


Salihu përmes një postimi në profili e tij në facebook ka thëmë se Shqiprim Arifi po bën kompozime letrare dhe art  në vete, por të gjitha ato mbeten fjalë dhe nuk finalizohen me vepra. Ai gjithashtu ka bërë të ditur se LRPDSH nuk llogarit në krijimin e një shumice të re, por kërkon zgjedhje të parakohshme.

Në vazhdim postimi i plotë i Sami Salihut në facebook:

Të shkruash gjatë e të bësh kompozime letrare, është art më vete. Sikur veprat të ishin të barasvlefshme edhe me veprimet, do të isha unë i pari që do i ngreja në piedestal …por, fatkeqësisht nuk ndodhi kështu. Premtimet që nuk u mbajtë kurrë, parimet qe u shkelen në cdo ditë të koalicionit, gjendja e Luginës…të gjitha flasin më shumë se fjalët.
Dorêheqja ime është parathënë në të gjitha format e mundshme, pa patur nevojë per fjalê te tepërta…por me vepra, se unë dhe Lëvizja këtë gjuhë dijmë të flasim më mirë.
Kur një maërreveshje nuk funksionon dhe mungon vullneti pë ta bërë të funksionojë, e vetmja alternativë është prishja dhe krijimi i terrenit për zgjidhje.
Nuk bëhet fjalë për interesa personale apo politike.
Nese do ndiqja interesin tim, do zgjidhja rrugën komode të isha thjeshtë një numër dhe mos bëja asgjë, ne këmbim të “përfitimeve” që të sjell shfrytëzimi i postit pa përgjegjësi.
Unë dhe Lëvizja, jemi ne politikë jo per tu ndje rehat por për të bërë rehat popullin që na zgjedh. E KY POPULL NUK ËSHTË REHAT! Ky është problemi, këtu çalon puna, këtu ngec marrëveshja. Nuk përfillemi, nuk dëgjohemi…ndaj nuk mund te përmbushim misionin tonë kështu. Kur mbaron koha ska më pritje.
Duhet zgjidhje. Dhe këtë e jep vetëm sovrani!
Kaq kisha, për të mos e zgjatur më shumë me fjalë pa bereqet.
Sami Salihu dhe LR zgjedh Preshevën dhe është gjithmonë me Preshevën!

Burimi: Preshevapress.com