Ballina Aktuale ARRIHET MARRËVESHJA PËR KRIJIMIN E QEVERISJES LOKALE NË PRESHEVË

ARRIHET MARRËVESHJA PËR KRIJIMIN E QEVERISJES LOKALE NË PRESHEVË

SHPËRNDAJE

Është arriturr marrëveshja për formimin e një shumice të re nga ana e PDSH, PVD DHE LR.

Me marrëveshjen e arritur LR-së i takon kryetari i Komunës së Preshevës, duke u plotësuar edhe kushti, i cili ka vonuar krijimin e një shumice të re.

Seanca e jashtëzakonshme për shkarkimet dhe emërimet e reja është thirrur për nesër në ora 12:00, kērkesën e të cilës e kanë nënshkruar 21 këshilltarë të Kuvendit komunal në Preshevë, raporton preshevapress.com

Në vazhdim shihni detajet e marrëveshjes.